Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att vara mig själv

 

 

Jag kan vara allt du vill att jag ska vara

Jag kan säga allt du vill att jag ska säga

bete mig exakt som du vill att jag ska bete mig

 

det enda jag då inte kan

är att vara

 

mig själv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-01-24 01:09



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
och det enda du ska vara, är dig själv.
Inget annat! Kom ihåg det.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*