Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots att jag nästan ångrade mig så är jag glad över att äntligen vara död

 

 

 

Står still men jag faller

tar ett steg i luften

och marken fångar mig

aldrig

 

Du ser på mig

med blickar som bränner hål genom repet

med vilket jag just hängt mig

och du ser nästan glad, nästan arg ut

 

missnöjd tar du ett steg fram

ser in i mina ögon

och säger tyst

 

Varför kunde du bara inte vara, som alla andra?

Då hade du kunnat leva nu




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 172 gånger
Publicerad 2007-01-24 01:20



Bookmark and Share


  ordterroristen
i iselinds tema; HEMSKT men bra!

/osse.
2007-01-24

  Thurizas
gillade dina skrivna ord här..hemskt men bra
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*