Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på tårar

 

 

Mörka droppar

flaxar ner från himlen

sätter sig sedan i ett träd

i väntan på ett öga

 

att falla ifrån




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 160 gånger
Publicerad 2007-01-24 01:23



Bookmark and Share


  OnlyDlonely
Fan så bra skrivit... Älskar dina likelser Jenny!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*