Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lägger in en dikt som jag skrev för något årsedan, läs och komentera!


Kan någon se



Sätt dig ner
Ta ett djupt andetag
Se mig djupt i ögonen

Säg känner du verkligen
Personen innan för

Svara ärligt
För kan verkligen någon
Känna mig

Kan någon se den
Lilla Flickan
Jag

Hon som gråter sig till
Sömns varje kväll

Hon som skrattar
Dagarna i enda
Med glitter

I ögonen

Hon som på en
Sekund
Kan vända dig ryggen

För att säg själv
Förtära

Säg kan någon känna
henne






Fri vers av Lonley star
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-01-24 09:19



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja då, känner man bara det vackra inom dig, så ser man hur vacker din värld är, och det gör man om man ser dig djupt i ögonen, för dom är själens spegel min vän...=)
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star