Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga själar

Kärlekens lekar, lyckliga, varma och heta,

Två hjärtan som brinner, två vilsna själar som möts,

Dom vill komma varan så nära, dom tror dom är kära.




Fri vers av Lidde
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-01-24 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde