Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min meränvän


medan vi älskar älskade

 

diktar vi

 

papperet kommer bli

knöggligt under oss

vått av våra safter

 

pennan gömmas bort

mellan lakanen




Fri vers av Helene Månsson
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-01-24 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma