Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

umk


trappan knarrade
och ljuset blev svagare

unken källardoft




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-01-24 12:20



Bookmark and Share


  Cris
luktar fukt.. tänker på ett speciellt hus
2007-01-24

  Anders P VIP
du fångar en igenkänningsbar upplevelse med ett minimum av ord. Snyggt.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP