Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har tagit tag i saker och lämnat dem, ser positivt på idag och morgondagen:)


här,nu

Tröttheten och tomheten
går tillsammans

men min väg är bort
från dem.

för att möta ork och
gemenskap

min väg har varit lång men
jag ser med lätthet på allt jag lämnat

för igår finns inte mer och
i morgon finns inte än

så just här och nu är det
ljust..




Fri vers av Ellan
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-01-24 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan