Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk innan du sårar någon, det kan göra ondare än vad du först tror.


Hjärtat

Ett hjärta bultar i takt med din själ. Det vill dig inget illa det vill dig bara väl. Men vissa tar sitt liv efter en dag eller två för att göra slut på sitt lidande då ingen ser på. Många har blivit sårade och fått sitt hjärta krossat av en vän. Många människor blir rädda att älska igen.




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-01-24 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kan inte förklara, det är verkligen, så sant. jag vet inte jag blir tom på ord!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit