Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan efter lyckan.


Tills döden skiljer oss åt


det var först efter att jag kysst dig på pannan
som jag insåg
att jag verkligen menade det
jag tittade på dig i smyg där du låg

du betyder mer
än vad du kanske vill
du kanske till och med hatar mig
men då är jag den ända du inte sagt det till

hur mycket du än vill att jag ska springa ut ur ditt liv
kommer jag stanna kvar
snälla be mig inte gå
ge mig ett svar

jag vill få finnas
så tätt vid din sida
vill få kalla dig älskling
och slippa lida

och hur ont det än gör
tror jag att livet får ett lyckligt slut
det måste finnas ett ljus
fastän hela min värld just nu står på lut

jag vill andas din luft
gå dina vägar
kyssa din panna
jag vill att du mina dagar präglar

tills döden skiljer oss åt
och inte ens då
försvinner du ur mina tankar





Fri vers av Elie
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-01-24 22:35



Bookmark and Share


  angeleyes
fint skrivet, sann kärlek rostar aldrig
2007-01-26

    Panta rei
Så vackert som det ska vara, så vackert som det kan vara!
2007-01-25

    ulpa
Åh,så vackert. Du förmedlar verkligen känslor i den.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Elie