Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag och till och med solen dränker mina andetag medan mitt hjärta sakta faller sönder

 

 

Allt har bara så plötsligt blivit Så svårt!

Vartenda andetag får det att värka i kroppen

och du säger att jag inte får gräva ner mig

men jag har legat här under jorden

fler gånger än du kan ana

 

Vartenda ögonblick sliter på själen så

får hela mig att värka

men benen bara fortsätter, att gå

trots att jag hela tiden faller sönder

en liten bit mer, och hela jag bara

fortsätter att falla ner, ner, ner

 

Kroppen min fortsätter att gå

trots att jag inte ens har mina fötter på

de är sönder nu, och jag kan inte ens sluta

känna hur dina händer kramar mitt hjärta

i blödande järngrepp, du hatar mig

 

medan min själ hela tiden

 

faller sönder




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-01-25 00:11



Bookmark and Share


  Arte
vackert !!!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*