Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger

 

Att det bara är att hoppa

så kommer du att flyga

 

Men du förstår inte att det är för mig

 

som att hoppa från en mark som sjunker




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-01-25 09:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tur du vet sanningen och har din egen inre röst.
Väl förmedlad känsla!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*