Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även efter-världen

 

 

Trots allt det som hänt mellan oss två

jag tror det kan, jag tror det kan gå

 

Om du bara håller ditt hjärta slutet om mig

tillsammans med våra armar

och jag om dig

 

så kan ingen längre

sära på oss två




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-01-25 15:20



Bookmark and Share


  Azerola
Åhh.... det hördes så fridfullt och romantiskt ut. Ja allting kan gå om man bara vill.
2007-01-28

  Deniiise
Man vill släppa allt, öppna sig själv samtidigt som man vill vara på sin vakt bakom tusen låsta galler. Tyvärr kan jag inte säga dig vilket som är det bästa valet. Kanske är stundens njutning värd den smärtan som möjligtvis följer?
2007-01-28

  om en Siri
Jag bara ler .... :)<33
2007-01-28

  john ekström
jag gillade denna skarpt!
Även om det gått bökigt ibörjan så kan det faktiskt
gå riktigt bra senare för kärleken..
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*