Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågelfri

säg mig, duvan min

du vars sorg fyller mina nätters bägare fulla

och vars drömmar och längtan

lämnar doft av rosenkantad allé och färska bär i mitt hår

varför gråter du på min handflata?

 

- jag gråter på handflatan din min vän,

för att sålänge hat kommer före förståelse

behövs inga vita duvors sång

och jaktsäsongen kan starta

vilken dag som helst nu




Fri vers av M. Novkovic
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-01-25 23:53



Bookmark and Share


  J. Novkovic
sagolikt och perfekt. gillar blandningen mellan det vackra och det smärtsamma, även frågan och svaret. det jag mest gillade var:
- jag gråter på handflatan din min vän,
för att sålänge hat kommer före förståelse
behövs inga vita duvors sång

this is clear as a bell.
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic