Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndersliten flicka

Hjärtskärande
Förehavande

Frånstötande
Stönande

Nedtvingad
Påtvingad

Analt
Vaginalt

Motbjudande
Fullbordande

Oupptäckt
Gruppvåldtäkt

Söndersliten flicka




Fri vers av Tiger85
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-01-25 09:36



Bookmark and Share


    Caroline2
Att du fått så mycket att rymmas i så litet. Är jäkligt imponerad.
2005-02-21

  Michmich
En tår var nära att falla nerför min kind för en flicka så söndersliten... Berörde mig verkligen. men trots allt: Ord till fantasin... hoppas det är påhittat.
2005-02-17

    nilla
Tänk att man kan bli så tagen av några ord.. Men du har lyckats, verkligen! hemskt ämne men sjukt bra uppställning!! beröm beröm!!
2005-01-25

  leopardia
blev lite förvånad över hur en lista med ord kunde vara så bra och talande, för den här var ruggigt bra...
2005-01-25

  Ilana
vare sig emotionella eller fysiska är alltid ett helvete för den person som blivit utsatt för detta, vare sig om en man eller kvinna. orden i din dikt är så starka att jag känner väldigt starkt för den person, även om påhittad, du hade i tankarna när du skrev dikten.
2005-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85