Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrka mitt jag

Hör min stämma ljuda
Skåda min fagra gestalt

Smaka min kärleks hunger
Släck min själs törst

Erövra min orörda kropp
Tag min oskuld ifrån mig

Giv mitt hjärta tröst
Dyrka mitt jag




Fri vers av Tiger85
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-01-25 09:42



Bookmark and Share


  pixter
jag dyrkar din dikt...
2005-01-31

  Duva
Denna var vacker som en tidig soluppgång..
2005-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85