Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kärlek dog aldrig, men kroppen förintades


Fyrklöver

vackra lilla blå, sov
sov på min mage, ticka
mig ett tick för kärlek
eller värm oss ett bad
där sorgerna bubblar
ger oss ett fett jacuzzi bad

lilla vackra, lite söta du
det var längesen jag tog din hand
jag minns den i min som tiden stått stilla, som
vi aldrig dog den där dagen
med ett förstånd tyngre i hjärtat, som
förlåt min kära
hittade du hem, utan ljus
i mörkret famlade du
snubblade över mig många gånger

vackra du, kom ihåg dagen blå
jag finns där


för alltid din




Fri vers av Laijza
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang