Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsljussömnad


Du står vid fönstret
med bortresta ögon

i din öppnade smilgrop
lägger solen ned en ljuspärla.

Med lätta penseldrag
stryker jag en tanke längs din profil

i motljuset klär sig enkelheten plötsligt naken
och fodrar livets avigsida med sidenlätt foder.






Fri vers av _Mian_
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-01-25 16:10



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Ljuvligt vacker dikt som utnyttjar varenda ord till att måla upp en bild som drar med sig läsaren, orden är väl valda.. (ps så kanska andra stycker ska inledas med stor bokstav annars hamanr ögonen i smilgorpen o det blir lite hmm..)
2005-03-22

  Pica pica
Vilka metaforer i denna oändligt vackra dikt! ...tycker mycket om den... Tack!
2005-01-26

  Cattis Rönn
bland det finaste jag läst...den sista strofen är helt underbar!!
2005-01-26

  KaLi
de där raderna som är fullständigt fantastiska. Bland det absolut bästa jag läst på poeter...
2005-01-26

    ej medlem längre
varje ord bär på poesins vackraste droppar
2005-01-25

    carimba
och stämningsfullt skrivet
2005-01-25

  Rachel Roth
så vacker och enkel och elegant
2005-01-25

  pixter
hålla med, RYSligt vackert...
2005-01-25
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_