Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonstenar

allt värdebeständigt
är redan omsatt
utlokaliserat

utom räckhåll
för borttappade
ögonstenar

irrande vilsna
i hopp om att
någon gång finna

frälsningsarmens
soppkök

meningen med
livet

eller en dunk
månsken




Fri vers av Anders P VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-01-26 17:41



Bookmark and Share


    M
Ja återigen. Vägen till lyckan. Vackert.
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP