Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snurrigt......ja jag vet


Tankar som flyger

Man kan undra och fundera
över något litet eller mera

det blir tankar som går runt
hjärnaktivitet, det är sunt

Men när tanken börjar snurra
likt en fluga galet surra

sluta tänka meddetsamma
innan skallen börjar damma

lägg dig ned och bara var
tills du åter i skallen är klar

så blir livet åter lätt
du kan åter tänka rätt!




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-01-26 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP