Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äga tiden.


Att äga tiden
är att äga sig


själv




Fri vers av sabina stark
Läst 805 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-26 21:36



Bookmark and Share


  VITRIOL
Dessa \"heliga\" stunder då de nästan känts så... Klockrena ord som går djupt in.
2007-03-05

  Svante
Ja så är det!
2007-01-31

  Mangal VIP
JA! Precis så! Den frasen har jag letat efter! Tack!!!
2007-01-27

  Seriösapoetersbov
Så sant
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark