Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja, hur

jag tar min cykel
och åker
för jag gillar det blanka efter en skur
och när det luktar sommarregn

jag gillar när det skvätter upp
svarta vattenprickar på min rygg
och när jag inte kan svänga för tvärt


men om jag väljer vänster
eller höger
har inget med saken att göra

och målet är inget jag känner


men egentligen:
hur ska jag gå vidare
när världen luktar sommarregn
och din röst vägrar lämna mig ifred




Fri vers av annikan
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-01-27 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan