Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minus tjugofem

vid minus tjugofem
blir landskapet utanför
endast en vacker bild
på vilken jag ser
genom den
frostrosiga rutan
medan elden
sprakar i spisen




Fri vers av Anders P VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-01-28 11:02



Bookmark and Share


  Söder
Vackert... låter så skönt...
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP