Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av mina största utmaningar någonsin var att sätta ut texter på poeter



Mitt hjärta slog så hårt och
intensivt

andningen var snabb
jag låg i sängen med händerna för

ögonen

vad har jag gjort
hjälp

jag måste vara galen
att utsätta mig för denna

skrämmande känsla

dagar gick jag kände
stoltheten steg upp genom

min kropp

våga mer än jag törs




Fri vers av sabina stark
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 12:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
nervositeten... spänningen... inför en prestation är en förutsätttning för att ett bara resultat... bra att Du kände dessa känslor... stoltheten är högst berättigad... kör hårt...
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark