Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är faktiskt resultatet från en utav dagens uppgifter på skrivarkalendern.se :)


Rött

Jag vill uttrycka
min kärlek till dig
i ord
och bilder
Men allt jag ser
är en färg
Mörk som blodet
stark som viljan
och lika intensiv
som kärleken själv




Fri vers av Jojjon
Läst 576 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-28 12:46



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Jag tycker du beskriver kärleken väldigt väl med den där färgen:

\"stark som viljan
och lika intensiv
som kärleken själv\"

jag gillar det!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon