Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt förlåt förlåt förlåt, jag ska säga sanningen, jag lovar ÄLSKLING

Hej

Jag har ingen bra bortförklaring
Och jag förstår dig faktiskt
Om du hade dansat när jag
Tog mitt sista andetag
Hade jag med tagit tag i ditt hår
Och tvingat ner dig till marken
Med ett hårt tag omkring din midja

Och om du hade sagt att
Mitt leende var din egen sol men endå
Dansat iväg med någon annan
Under januari himlen
Hade jag med skrikit om
Glömda minnen och försökt
Klistra in ett minne av mig i dig

Jag har gjort saker mot dig
Som inte är tillåtna i kärlekens mönster
Du har gråtit framför mina fötter och
Du har bett mig att jag ska älska dig igen
Älska dig sådär mycket som jag
Älskar skogen och min gitarr
Jag vill älska dig, Jag vill älska dig sådär

Jag har alltid drömt om människor som
Bara behöver varandras kärlek
För att kunna överleva och jag skulle
Kunnat bli min egen dröm igår kväll
Förlåt mig älskling för att jag gick igår
Förlåt mig älskling för att du älskar mig
Förlåt mig älskling för att jag ljuger just nu

Lina, säg att du älskar mig

Jag älskar dig
(inte)

Hej då




Fri vers av hymerito
Läst 760 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 18:11



Bookmark and Share


    stellaa
håller med alla här nedanför, och fan vad du är duktig! :) (kan inte hjälpa det, men ibland passar en och annan svordom in i det hela..)
2007-02-04

    Oprofessionell
slutet är magnifikt.
2007-01-28

  Lollan_
Det är så vackert vackert skrivet och bra och sorgligt och så fint!
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

hymerito