Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virrvarr och kaos

Tittar in
Tittar ut
Sa var den dagen
Slut

Tiden flyger
Tiden hoppar
Tiden springer

Jag gar in
Jag gar ut
Sa var det motet
Slut

Och jag flyger
Och jag hoppar
Och jag springer

Cirkulerar
Kontemplerar
Exalterar
Promenerar...

Allting flyger
Allting hoppar
Allting springer

Det ar galet,

min van




Fri vers av Lilla Lina
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-01-26 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina