Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rolands rädsla


roland var rädd

benen sprang
trummade mot marken
i något slags primitivt självförsvar
men hans hjärna kunde inte lista ut varför

en enda återkommande ramsa
var allt han kunde tänka

reflexer
reflexer
reflexer

de kunde tydligen vara mer
än bara skydd mot bilar i mörkret







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 520 gånger
Publicerad 2007-04-29 23:42



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
här blir man verkligen fångad
snyggt
2007-04-30

    ej medlem längre
Tänk om det fanns reflexer mot allt ont!
Trevlig läsning!:-)
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP