Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för undergången

 

 

Korridoren är, släckt

jag känner inte min egen, släkt

jag bodde aldrig hemma

de lät mig gå, gå under stegar

medan de tvingade mig

att släppa speglar i marken

Allt för att jag Aldrig skulle lyckas i livet

 

och än så länge

har det fungerat




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-01-29 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*