Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortskämda barn

 

 

Jag kämpade

för Din skull

Bad till en Gud

jag inte längre är säker på

Att jag tror på

 

Du överlevde och jag var tvungen att försvinna

In i skuggan, fick inte ens säga farväl

utan lämnade dina läppar utan så mycket som ett tack

 

Träden här är stora och skrämmande

Men de skrämmer mig ändå inte mer än tanken på

Att någonsin Behöva Dig, igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-01-29 12:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"kämpade för din skull\" en text av tvivel.. av saknad..men med behärskad skuggsida... så stark i sin längtan
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*