Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kors i Guld

 

 

Lilla flicka med en kedja runt sin späda vita hals

Bunden till ett kors, en Gud och ett liv

Som hon aldrig riktigt kan förstå

Historian om en tid, hon inte ens kan minnas

Trots att hennes själ måste levat även då

Dock inte som en liten flicka men hon fanns ändå

 

Lilla flicka, mörka lockar, ögon blå av sorg

Men utan att veta så är det korsets ljuva guld

Som hållit henne vid liv

Kanske får hon reda på detta

Eller så vilar Gud i hemlighet för henne

 

För all framtid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 154 gånger
Publicerad 2007-01-29 13:14



Bookmark and Share


  Azerola
Magnifico!!! Jag kan känna hennes inre själ fullt ut.
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*