Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kravlöst

 

 

Gud behöver ingen ära

inga blodiga offergåvor

av varken guld eller silver

liv eller en stark pilsner

 

Allt han egentligen behöver

är att få höra lite ibland

att du ännu tror på honom

 

lite ibland

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 152 gånger
Publicerad 2007-01-29 13:20



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Du blir bättre varje gång jag läser nåt av dig!!!
2007-01-29

    ej medlem längre
Denna var verkligen..FIN :-)
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*