Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som balsam


har du märkt

 

när du mest behöver det

kommer det

lindring

 

i form av ljuva toner

från någon Ella

 

i form av härliga bilder

av någon okänd konstnär

 

i form av text

från någon vän

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-01-29 14:38



Bookmark and Share


    Imagine
jaa ja ja visst är det så! Ibland tror man att det bara är meant to be... Du fick mycket sagt med få ord, det är kraftfullt! bra!
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma