Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska boka biljetten *tur och retur*



pojken

du vet väl att jag kommer snart
så fort jag bara kan
men det är en massa som drar ner mig
hela tiden
precis hela jävla tiden
så jag andas
ett andetag per minut
för bara att andas är svårt
nu
nu när hjärtat inte fungerar som det ska
när det bara slår en gång i halvåret
sådär som om det var på låtsas
och jag vet att ditt också
slår
slår
långsamt
mot tegelsten och gråa murar
men det går över pojken
allt det onda går över
för dig och mig
någon gång
någon annanstans
går det över
för mig och dig

jag kommer snart




Övriga genrer av Smultris
Läst 739 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-30 00:01



Bookmark and Share


  Ezo
intensiv, saknad, smärta..det är starkt!

underbara rader, jag får tårar...
"men det går över pojken
allt det onda går över
för dig och mig
någon gång
någon annanstans
går det över
för mig och dig"
2007-02-01

    magnolia
hmm, vad ska man säga förutom blödande vackert...
och du smultris, I give up. Take him...
2007-01-30

  Anna H
Kärleksfullt och hoppfullt om sådant som är svårt. I och med dina ord så är din retur-biljett redan bokad!
2007-01-30

  Johannes
Brilliant!

Lite liknade min "skrivstil" ... Skulle vilja trycka in en extra "hela tiden" för mega-upprepning.

Anyways, I like. :P
2007-01-30

  madinsane
åååå hjärtat!!!
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris