Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

distans

kära

hur kan du hävda
att du har distans
till dig själv

när du säger
att du inte ens
vet vem du är




Fri vers av Anders P VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-01-29 22:05



Bookmark and Share


  sol
det i sej ÄR ju en slags distans...*s*..
men inte den man söker..
- kanske?
2007-01-30

    M
eller så har hon det just därför -intressant poesi! eller det är klart man kanske inte kan förhålla sig från någon om man först inte varit i det....
2007-01-30

  Söder
Gillar den här. Känner igen det...
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP