Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomst



Själens kapillärer
öppnas av den röda strålen
som förbundit oss i tidens rum

följer nya liv härpå,
ska jag följa linjen tillbaka
och hoppas återfinna dig
sittande i en knarrande korgstol
på en veranda med utsikt över havet
med ett egenkänningsleende utspritt
som en duk över bordet.




Fri vers av _Mian_
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-01-27 18:30



Bookmark and Share


  Cicero
"följer nya liv härpå" är ju en underbar öppning till andra strofen och "egenkänningsleendet" är en "originalkonstruktion" som tilltalar mig mycket.
2005-02-06
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_