Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borta ur mitt liv föralltid ?


Evighetens ros

En evighetsros jag ger till dig, du tittar upp och ler
en stilla tår trillar nerför din kind då du sakta vänder bort din blick
och försvinner bort. Först till en mörk skepnad kallad skugga sen till en svart prick . sen ingenting . Du är borta ur mitt liv föralltid.
Allt pågrund av evighetens ros




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-01-29 22:20



Bookmark and Share


  ordterroristen
smakfullt, radbrytningen är däremot lite konstig i min mening ..
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit