Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleka stumma läppar

 

 

Tabletter faller i floder

in och ur rörda munnar

hjälpen är på väg

 

Förr vissna kvistar blommar

frusna hav de tinar

svarta himlar ljusnar

och solen skiner igen

 

stumma hysteriska glädjerop

tränger genom gamla tårar

hur de faller från bleknande läppar

och hjärtan förblir röda, faller ifrån det döda

 

och jag, är hemma igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-01-30 09:01



Bookmark and Share


  Bissen
Varför har ingen kommenterat här??!

Kanske alla blev stumma av beundran... =)
Gillar skarpt dessa meningar som du satt ihop "frusna hav de tinar" etc...
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*