Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i en känsla

 

 

Frustrationen slår hål

i väggarna på söndergråtna rum

tårar fräter svarta livsmönster över det bleka grå

slänger hatiska ord ur min röda mun

 

världen slår och splittrar knytnävar

genom mina tankars glas

krossar drömmar som om de var

av sköraste glas även de

tunga regndroppar faller varje morgon

 

och jag vet

att han aldrig kommer att låta mig

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-01-30 09:13



Bookmark and Share


  cleo
bra skrivet! :)
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*