Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en fånge i ditt grepp

 

 

Sakta kvävs jag dramatiskt

i tystnad och blågrå tårar

dina händer når min strupe

och du krossar den

blodet flödar osynligt

och jag kan inte tala

 

Kopplet du flätat

av blödande taggtråd

stramar om min hals

 

gallan du sköljer över mig är isande kall

jag kan inte andas

och mina blå läppar kan aldrig sluta darra




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-01-30 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*