Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

börjar dagen

börjar dagen med
tankar på en haikudikt
hjärnan vaknar mjukt




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-01-30 10:35



Bookmark and Share


  Jazz-75
Mjukt är bra till allt hårt i denna värld. Mjukt skall vi ta vara på...
2007-02-01

    Maria Malm
Skönt uppvaknande.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP