Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vägen

 

 

Bilen rusar fram

längs den långa vidsträckta vägen

Vi krigar där inuti

med tonade rutor kan ingen se

hur vi slår varandras hjärtan blodiga

 

precis som alla andra




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-01-30 10:42



Bookmark and Share


  Bissen
Mmmm.... Resan genom livet.... Jättebra text som säger mycket utan att vara lång...
2007-01-31

  Lasseman VIP
härligt skrivet igen Jenny, Tack =D
2007-01-30

    ej medlem längre
Den här dikten liksom river itu tankarna
2007-01-30

    Suzylu*
Jättebra J.j :D Älskar din ynderbara texter, Min data krånglar så kan inte va inne hemma längre ;/
2007-01-30

    ej medlem längre
Väl formulerat..det har man funderat vad som försigår i andras bilar..kan också vara en metafor för våra hem på livets väg.
2007-01-30

    utan vingar
tycker om ditt sätt att skriva.
den här har dy lyckats extra bra med!
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*