Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påläggskalven

han råmade högt
   då hyveln slet huden från hans rygg

han skrek ut sin smärta
   medan du glupskt
     förtärde hans kropp




Fri vers av Xena
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-01-30 15:47



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Ja nu förstår du hur det är att raka sig utan rakkräm, då de är bråttom, då man måste vara fin, vill vara fin, för nu gäller det...och tyvärr är i fyllan.
2007-01-30

  Howlit
Näää... åhhh, fyyy... usch

Äckligt värre... Vilka bilder du ger...Huga.
2007-01-30

  Mr G
Påläggskalvens vedermödor
gestaltar en värd av köttets
väg till människans överlevandad.
En beskrivning som riktigt sitter
och är bergfast

Mr G
2007-01-30

  Maud Li
Aj, aj, den bilden fick det att ila i hela mig! Starkt ordmåleri om kannibalismens våndor!
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Xena