Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtat är lika rött även vilken hudfärg man än har.


HJÄRTAT ÄR LIKA RÖTT VEM MAN ÄN ÄR

HJÄRTAT ÄR LIKA RÖTT VEM MAN ÄN ÄR.


Vi är mycket snabba att kritisera och döma
Men vi är inte tillräckligt snabba att glömma
Om vi bara kunde tänka till innan orden kom fram
Skulle världens träd ha förgreningar långt ut från sin stam

Att se sig själv inifrån är nog den bästa medicinen
Då kommer man kanske på detta med tiden.
Att vi människor är olika men vi förbli lika
Det gäller alla de som är fattiga eller rika.

Kan man nå en kompromiss eller ska man hålla på sitt.
Resultatet blir man delar upp det som är ditt och mitt
Men kärleken består hur man än delar det som är kvar
Hjärtat är lika rött även vilken hudfärg man än har.

Så nästa gång du känner dej frestad att ta till de stora orden
Stanna till reflektera kom ihåg varför vi är här på jorden
Kärleken blir en vinnare när man tar sig i kragen
Inte gömma den utan ta fram den i vardagen


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 167 gånger
Publicerad 2007-01-30 16:20



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Jag har levt efter den regeln sen jag blev frisk.Tyvärr blir jag inte lika behandlad tillbaka.Det är okunniga som inte förstår detta. :)
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G