Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diskussionsfritt


direkt efter
och innan näven tog
visste han att det var över




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-03-20 06:59



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
aj... vet inte om mina tankar inte missar din tanke men för mig... fritt från diskussion är som fängelse i sin kropp även om det är över...
2007-03-20

    Erika H
vissa saker kan inte göras ogjorda
snyggt
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP