Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste börja tidigt med finsnickeriet


SNICKARGLÄDJE I HJÄRTAT

SNICKARGLÄDJE I HJÄRTAT



Snickarglädje i hjärtat borde alla få kunna känna
Att få ut det man vill och bågen riktigt få spänna
När man ska göra något borde man göra det allra bästa
Man måste börja tidigt med finsnickeriet annars blir det
som det flesta

Få alla varma tankar att bädda sig runt ditt inre hjärtats bo
Då kommer man själv att få njuta av livets lugn och ro
Det är alltid bättre att ha ett varmbonat sinnelag till hands
Sådant skulle vi alla ha ,inte lite, utan mycket till mans

Så bygg dina känslor med det bästa virke som någonsin finns
Att man kan luta sig tillbaka och säga: Vad skönt jag detta minns
När stormarna vinner kring ditt hus så står det mycket fast
Visst jag började bygga tidigt på mitt hus ,inte med en hast

Den snickarglädje du har unnat dig genom många långa år
Blir till en stark och solid glädje över att jag riktigt bra mår
Hjärtat måste finslipas och putsas så det riktigt blöder
Då har man insett detta att kärleksfulla tankar riktigt glöder

Mr G







Fri vers av Mr G
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-01-30 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G