Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Är det för dig jag vågar allt?
Ser dig
Det sortsvarta håret, läpparnas krökning
Lakanet som höjs över dina höfter
Foten där nere vid sängens kortända
som fått den medelålders kvinnans
fina nät av ådror under huden
Lyfter blicken och ser ut mot floden
Snart är det dag




Fri vers av montaigne
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-01-30 19:28



Bookmark and Share


    Lillemor
Mmmmm! En blick i en förmedlad fin tanke. \"..som fått den medelålders kvinnans fina nät av ådror under huden..\"
Det låter så vackert bara...
2007-02-09

    Erika H
finstämda morgontankar
är det för dig?
det ligger någon i sängen... i sin rena självklarhet
men diktjaget tvekar...

du förmedlar känslan av tveksamhet på ett säkert sätt
dikten är skön att läsa
erika
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne