Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men tyvärr så ser vi att Moder jord börjar förfalla


MODER JORD

MODER JORD.
Visst har vi människor mycket att vara tacksamma över
Naturen förser oss med vad vi så innerligt behöver
Att vi borde se vad detta kan medföra för oss alla
Men tyvärr så ser vi att Moder jord börjar förfalla

Vad finns det som man en gång visade så mycket vördnad för
Inte som nu att man ska med alla stående medel bara förgör
Nej tänk på att vi gör detta mot oss själva och andra generationer
Varför inte dra ned på sina fantastiska krävande pretentioner

Ett klot i ett oändligt universum som vi har fått förmånen
Att få förvalta med åren
Ändå försöker vi att så mycket som möjligt slänga salt
i såren
Det finns inget som säger att något ska vara för alltid
För oss
Men det blir inte bättre om man bränner det i båda ändarna
som ett bloss

Den jord vi har fått måste vi med ödmjukhet ta till oss igen
Då tror jag att den kommer att bli vår allra käraste vän
Att njuta av naturens under och låt det få bli så i alla vårar
Då behöver inte Moder jord blöta kinderna med sina
blodiga tårar

Mr G







Fri vers av Mr G
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-01-30 20:29



Bookmark and Share


  coffe
diggar den stenhårt.....diggar dina texter så mänskliga så dom berör
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G