Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är det ett mirakel att man finns på denna vackra jord


MIRAKLET

MIRAKLET



Visst är det ett mirakel att man finns på denna vackra jord
Det är svårt att utrycka sig man finner inte några förklarande ord
Varför var det just jag som drog vinstlotten den kunde har
Tillfallit en annan person
För att ta till ett modernt vokabulär det var väl riktigt kanon

Det vi ser som givet kan många gånger i livet vara mirakulös
När första blicken når en när man har fått en pojke eller en tös
Man borde ibland begrunda och tänka att allt är så väl ordnat
Från den lilla insekten till solens sista strålar, när himmelen ser ut att
har rodnat

Ett maskineri som inte underhålls kommer till slut att bryta ihop
Vår värld förstörs och ge nu tecken gör det med ett hjälp på rop
Om vi hade lika stor ömhet som många har till sin egen privata bil
Då hade såren läkt mycket fort ja nästan lika fort som en vinande pil

Ett mirakel är att vi lever och kan få njuta av allt det fina
Att kunna skratta och gråta se allt underbart och ibland grina
Ett mirakel är kärleken den kan övervinna allt i alla länder
Något av det största miraklet är att vi ibland kan knäppa våra händer

Mr G





Fri vers av Mr G
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-01-30 20:57



Bookmark and Share


  Emilie
den var en fin och stor text..
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G