Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsbrev


Min framtid är skriven
med den vackraste text


hur kunde jag glömma
skriva den
gyllene vägen dit


vägen dit är
svårare än vad
jag kunnat

tro

kommer jag någonsin
komma fram till


lyckans ljus

rädslan tar över
min kropp


tänk om jag gör fel
val och detta leder till


fel väg


vilsen


och


rädd




Fri vers av sabina stark
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-01-30 21:20



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Tvivel, tvekan, rädslor... val... alla utgör de bitar till starka känslor som kan få vem som helst att svaja, och man känner nog igen sig mycket i det som här formuleras så väl, och man frågar nog det sig lika många gånger till... men nog utan säkra svar...

Mycket väl skriven dikt...
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark